Bytt blogg.

Nu har jag bytt blogg :)

DEN LYDER FÖLJANDE: http://johannameiding.wordpress.com/

Höhö

På grund av viss kritik jag fått vid att jag givit konstruktiv kritik så skriver jag nu detta inlägg. Det är inget fel på att ge kritik och inget som man som enskild individ ska känna sig stött över. Att jag säger att en text är till exempel "luddig" eller "flummig" betyder INTE att jag på något vis velat skada individen i fråga. Men för att inga konflickter ska uppstå så ber jag den personen som vet sig vara stött själv höra av sig till mig för att vi öga om öga ska kunna tala ut. Hejdå.
Ps.Riktat till NS.

Arbetarekommunen i Sundsvall.

Nu sitter jag här igen på Arbetarekommunen i Sundsvall. Väldigt mysigt faktiskt. Gillar stämningen och människorna. Väldigt trevligt. Idag ska jag nog bara vara på kansliet och hjälpa till. Sen ikväll ska jag till Torpshammar och packa m.m. för att imorgon åka till Södertälje och Bommersvik. Bommersvik är SSU förbundets kursgård. Där har stora människor som Olof Palme, Anna Lindh och Mona Sahlin varit. Det ska bli en ära att gå på kurs där och ämnet på kursen är facklig/politisk ledarutbildning som passar mig alldeles utomordenligt i smaken.
Nej, nu ska jag gå och se vad Anna behöver hjälp med.

Ni får ha det så bra.

/Johanna.

IF Metall

Idag har ännu en dag  på min prao gått. Idag innehöll den ännu ett besök på Folkets park i Sundsvall, precis som igår. Men istället för med kansliet som igår så var det med IF Metall. Det var mycket trevligt och diskussionerna innehöll allt från A-kassa till Timrå vs. Modo. Naturligtvis vann ju Timrå överlägset diskussionen om varför just dom var bäst. Kan det ha haft något med att alla var timråiter att göra ?
Efter min dag med IF Metall har jag suttit på SSUs expedition i Sundsvall och hjälpt till lite, har även haft telefonmöte med Johan Mikaelsson och nu sitter jag och snörvlar mig hemma hos Niklas. Niklas lagade middag till mig idag. Det blev blodpudding, för konstiga som vi är så gillar vi det.
Vill tipsa om en väldigt vacker hemsida såhär dagen till ära. Den lyder http://www.sundsvall.ssu.se/
Nu har jag skrivit mötesprotokoll och ska lagomt innan Desperate Housewives börjar gå och duscha.

Ha en trevlig kväll!

/Johanna Meiding, ordförande SSU Ånge och facklig/politisk ansvarig i distriktstyrelsen Västernorrland.
(OBS. Jag är titelsjuk)

RSS 2.0